Cultura llança un nou espai web per a descobrir l’art rupestre de la Valltorta

261
Cultura llança un nou espai web per a descobrir l'art rupestre de la Valltorta
Cultura llança un nou espai web per a descobrir l'art rupestre de la Valltorta

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha llançat un nou espai web (www.museudelavalltorta.gva.es) del Museu de la Valltorta-Morella la Vella per a acostar i donar a conèixer les pintures rupestres de l’interior de les comarques de Castelló, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El nou web culmina la commemoració mitjançant diverses activitats i accions per part de la Conselleria d’Educació dels 100 anys del descobriment de l’art rupestre de la Valltorta.

El portal informatiu presenta una imatge totalment renovada i millora l’accessibilitat perquè els visitants gaudisquen d’una millor experiència digital. Com a novetat, ofereix una visita virtual als jaciments, amb un mapa interactiu on es troben tots els abrics de la zona i també altres indrets del territori valencià. Inclou també la visita virtual al museu. A més, compta amb tot tipus d’informació detallada sobre les visites als jaciments, l’exposició permanent i itinerant, l’agenda d’activitats del museu i dels municipis del Parc Cultural de la Valltorta-Gassulla.

El llançament del nou espai web tanca l’Any Valltorta, una commemoració que ha servit com a punt de partida per a impulsar la difusió d’aquest excepcional patrimoni castellonenc. Durant 2017, la Conselleria ha organitzat activitats culturals, turístiques i educatives per a recuperar, promoure i donar a conéixer aquest espai.