Cultura i història en Atzeneta

648
Cultura i història en Atzeneta
Cultura i història en Atzeneta
PUBLICITAT

El mes de desembre arriba carregat d’activitats a Atzeneta. Així, a més de les tradicionals activitats nadalenques pròpies d’aquestes dates, divendres que ve 8 de desembre se celebrarà la Fira d’Atzeneta del Maestrat que, aquest edició, compleix 460 anys.

La jornada començarà a les 6.30 hores amb una despertà i el rosari de l’Aurora, als quals seguiran la processó del farolet i una xocolatada. A les 10.30 hores donarà començament la mostra d’objectes antics i un taller de pintura de cares i globoflexia. A les 11.00 hores s’inaugurarà l’exposició de fotografies de José Escrig en la Sala d’Exposicions de l’ajuntament i a les 11.30 hores hi haurà una degustació de tombet patrocinada per l’Associació “Corder del Maestrat”.

A les 12.00 hores obrirà les seues portes la Fira d’Atzeneta i l’Exposició de Ramaderia amb una actuació de la Rondalla “El Sorell del Maestrat”. Fins a les 20.00 hores els visitants podran gaudir d’una àmplia selecció gastronòmica, on destaquen els torrons artesanals i els dolços, d’articles de decoració, de la mostra d’oficis antics i d’una exposició de ramat i aus de corral.

Cultura i història en Atzeneta
Cultura i història en Atzeneta