Cultura i festa durant el cap de setmana a Morella

411
PUBLICITAT

Morella compta amb una intensa programació cultural i festiva per al pròxim cap de setmana dels dies 9, 10 i 11 de desembre. D’aquesta manera, estudiants del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló iniciaran els actes amb el recital Diàlegs interiors amb música per a violí sol de Bach i de les avantguardes europees a la Basílica Arxiprestal el divendres 9 de desembre a les 19.30 hores.

El dissabte 10 de desembre, La Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella acollirà la presentació de l’exposició Les barraques de pedra en sec a les 12.00 hores. Després, aquesta estarà disponible a la seu de Virtuarch Studio amb entrada lliure. A més, continua el cicle Cita a Morella amb personalitats que apropen temes d’actualitat. En aquesta ocasió, participarà l’exconseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana i catedràtic d’economia de la Universitat de València, Vicent Soler per a parlar de La via valenciana. La presentació serà a càrrec de l’economista morellà, Julià Guimerà. Pel que fa als actes festius, el dissabte tindrà lloc la Desfilada ’22 de l’alumnat de 2n de batxillerat de l’IES Els Ports. Les actuacions de l’alumnat seran a les 18.30 hores i a les 00.30 hores a l’Espai Firal. A continuació, actuaran Discoeclipse i Rober Angles. Finalment, el diumenge es projectarà la pel·lícula Cinco Lobitos al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “aquest cap de setmana hi ha multitud d’activitats programades amb concerts, xerrades, cinema i festa perquè totes i tots disfruten d’estos dies”. L’edil ha explicat que “l’agenda cultural s’intensifica durant estos dies festius i volem animar a totes i tots a participar dels actes”. Finalment, ha comentat que “per a Nadal i fins a Reis, estem ultimant una programació completa per a totes les edats on, entre altres, recuperem Jocambient en les dates habituals”.