Cultura, esport i tradicions en el cap de setmana de Vilafranca

288
190929 SANT MIQUEL-001
PUBLICITAT

Vilafranca celebra aquest cap de setmana diverses activitats per a la diversió de grans i xicotets. Demà dissabte, tots aquells interessats en la ràdio, la música i la literatura podran participar en la ruta senderista “Un viatge a la Escola del Canto” en la qual es gravarà un programa especial dels Viatges de Carlos Carlos. L’activitat està organitzada per l’Institut Valencià de Cultura dins dels esdeveniments organitzats amb motiu de la capitalitat cultural valenciana de Vilafranca.

El diumenge tindrà lloc la celebració de la festa de Sant Miquel amb una missa a les 12h a l’Ermita de del sant de la Pobla del Bellestar. Els majorals de Sant Miquel i la parròquia són els organitzadors.

A més, durant tot el cap de setmana es poden visitar a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament l’exposició d’acrílics de Chelo Prades i els treballs en fusta de José Julve. L’horari és de 10h a 14h i de 17h a 20h el dissabte i de 10h a 14h el diumenge.

Finalment, continuen les visites als principals monuments i museus del municipi com són el Museu de la Pedra en Sec, l’Església de Santa Maria Magdalena i l’Ajuntament.

Per a més informació sobre les activitats i visites, cal consultar amb l’Oficina de Turisme.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA