Cultura, esport i tallers en la setmana cultural d’Albocàsser

612
Cultura, esport i tallers en la setmana cultural d'Albocàsser
PUBLICITAT

Albocàsser ha organitzat una nova activitat per a dinamitzar l’estiu de veïns i visitants en el municipi. I és que de l’1 al 4 d’agost se celebra la primera setmana cultural amb contacontes, visites guiades, conferències, esport… i moltes més activitats per a tots. Així les coses, el dijous dia 1 a les 18.30h hi haurà una visita guiada a les Capelles del Rosari de l’Aurora a càrrec de Santiago Miralles que acabarà amb un berenar organitzat per l’Associació de Jubilats Joan de Brusca. A les 20h Alicia Zamora dirigirà un taller de pintures rupestres per a xiquets i xiquetes i a les 23h es realitzarà una caminada nocturna a Sant Joan Nepomucè.

El divendres dia 2 les activitats començaran a les 11h amb “No em contes contes!” un taller de contacontes amb perspectiva de gènere guiat per Cristina Furió i Susanna Sebastià. Ja a la vesprada, a les 18h Saó Espai d’Art organitza “Creacions artístiques de centres de taula”; a les 19h es presentarà l’Associació de Dones d’Albocàsser i a les 19.30h Cristina Furió realitzarà “Un xicotet pas per a la dóna, una gran pas per a la humanitat”. La jornada acabarà amb un sopar “cooperatiu” en el qual cada assistent portarà plats per a compartir.

El dissabte 3 d’agost a les 17.30h es durà a terme la xarrada “Creixement personal, a través de la Psicologia astrològica” a càrrec de Mª José Bellés Ibáñez, professora de l’UJI. A continuació, a les 19h, hi haurà un contacontes infantil amb “Contes de Maleta” dirigit per Felip Kervarek.

La setmana cultural acabarà el diumenge 4 amb una masterclass de ioga a les 10.30h i un concert de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Albocàsser a les 19.30h.

Aquesta primera edició de la setmana cultural d’Albocàsser ha sigut organitzada i promoguda pel nou equip de govern.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA