Culla viurà la Nit Romàntica el proper 25 de juny

876
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Culla, a la comarca de l’Alt Maestrat (Castelló), se suma a la celebració de la ‘Nit Romàntica 2022’, un esdeveniment que es desenvoluparà de forma conjunta als municipis que pertanyen a l’Associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya.

Amb motiu d’aquesta jornada d’exaltació del romanticisme, des de l’Ajuntament s’ha el·laborat un programa d’activitats complet, per al gaudi de tots aquells que visiten aquesta històrica localitat el proper dissabte 25 de juny.

Així doncs, a primera hora de la vesprada, al portal de la Font es disposarà d’un photocall on immortalitzar l’esperit de la cita. A més, totes aquelles persones que pugen les seues fotos en aquest lloc amb el hashtag #lanocheromantica2022 entraran al sorteig d’exemplars de la Guia dels Pobles Més Bonics d’Espanya 2022. A les 17:30h al carrer Pla, està previst l’ anomenat “el mercat ambulant romàntic”, on es podran adquirir diferents peces d’artesania, art i productes gastronòmics locals. Els més menuts també comptaran amb un espai de diversió en aquest mateix emplaçament, amb activitats destinades per a ells.

A les 18:30 h. es durà a terme una visita guiada gratuïta pel nucli antic del municipi, acompanyada de diferents personatges medievals. Per participar a la visita cal fer inscripció prèvia a l’oficina de turisme (tel. 678 13 51 60).

A les 20h. hi haurà una sessió poètica romàntica a càrrec d’Albert García, Susanna Liberós, Rosa Miró i Josep Abad al Terrat, a tocar de l’església del Salvador, amenitzada per música de piano. La jornada finalitzarà amb una audició de boleros i balades a càrrec de la Lisbeth Freites (piano) i Bàrbara Breva (veu), a les 23h al Terrat. Durant l’actuació, a les 24h., també tindrà lloc el “petó romàntic 2022”.

Alguns restaurants, allotjaments i comerços locals també han volgut participar en aquest esdeveniment i han preparat menús i lots de productes exclusius per a l’ocasió. De la mateixa manera, l’Ajuntament de Culla obsequiarà amb detalls els veïns i visitants.