Culla, Torre d’En Besora i Atzeneta voran el Desafiament Titànic

464
Esport Diputació de Castelló
PUBLICITAT

– Aquest cap de setmana es viuran quatre competicions amb Castelló Escenari Esportiu

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el cap de setmana vinent amb quatre competicions de diferents disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern Provincial impulsa aquests dies el Desafiament Titànic Provincial a Orpesa, el Circuit Provincial Sup-Race, la XI Rodeno Noulas Muntanya de Nules i el 5K Ford Vedat de Vila-real.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l’esport, tant popular com competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques en els pobles de la província. A través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l’any pràcticament tot el calendari anual amb una permanent arribada de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari del mediterrani per a la pràctica esportiva”.

I Circuit Provincial Castelló Sup-Race 2018

Aquest esdeveniment esportiu “popular”, consisteix a mantenir-se dempeus en una taula més gran i estable que les pròpies del surf, mentre es porta un rem d’una sola pala per a poder navegar pel mar, llacs o ries. Sup-Race, és una modalitat del Sup (Standup-Paddle) en la qual s’utilitzen taules més allargades i estretes amb les quals es recorren diferents distàncies depenent de la categoria.

Hi ha programats diferents recorreguts per a totes les categories en aquesta competició que tindrà lloc diumenge que ve (sub8, sub10, sub12, sub14, sub16, sub18, amateur i elit), facilitant així la participació a qualsevol que tinga unes mínimes nocions i ganes de viure l’experiència.

Aquest circuit comptarà amb quatre proves repartides per la província de Castelló, començant per aquesta de Borriana ja que en la primera jornada es va ajornar a Peníscola.

IX Rodeno Noulas Muntanya Nules

Carrera de muntanya de 18 quilòmetres des de Nules al cim de Font de Cabres, transcorre per camins fins a arribar a la Vilavella, on entra en la Serra Espadán, per a coronar el Pic Creu de Ferro i Pic Font de Cabres de Nules.

Els 400 participants participaran en aquesta prova dins del XII Circuit Diputació de Curses per Muntanya organitzada pel Club Atletisme Noulas, conjuntament amb l’Ajuntament de Nules. La Diputació de Castelló col·labora amb aquesta prova en el seu afany de dinamitzar els pobles de la província a través de l’esport i posar en valor la nostra regió i mostrar el nostre #CSEscenariEsportiu.

Desafiament Titànic – GP Orpesa

Aquest dissabte tindrà lloc la nova carrera Desafiament Titànic. G.P. Orpesa, prova contrarellotge de la naixent Copa d’Espanya de Carretera Ultrafons de la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

El Desafiament Titànic és una carrera amb un espectacular recorregut que transita per fantàstics paratges, eixint de Marina D’Or per a endinsar-se a l’interior de Castelló on s’ha habilitat un circuit entre muntanyes de 54 kms. entre les poblacions de la Torre d’En Besora, Culla, Benafigos amb els passos i meta a Atzeneta del Maestrat

Una prova pionera i única amb aroma a èpica per a ciclistes amb esperit aventurer als quals els motiven les grans gestes.