Culla serà seu del Campionat d’Espanya de Ciclisme

80
Reunió Campionat Espanya Ciclisme 2018

– La Diputació de Castelló va acollir una trobada de treball i coordinació

Culla serà una de les seus del Campionat d’Espanya de Ciclisme que, en les seues diferents modalitats, es disputarà del 22 al 24 de juny a la província de Castelló. Així la localitat de l’Alt Maestrat serà protagonista la jornada del dissabte 23 de juny ja que acollirà el final d’etapa de la prova en línia de les categories sub-23 i fèmines.

Amb eixida des d’Orpesa, s’ha preparat un circuit de muntanya per als darrers quilòmetres de la competició. Els ciclistes sub-23 completaran un total de 160 km, amb tres voltes al circuit final; mentre que les fèmines tindran un recorregut de 120 km, amb un parell de voltes al circuit final.

El Campionat d’Espanya

Les altres proves del cap de setmana seran la competició contrarellotge individual que es disputarà el divendres a la Vall d’Alba i la prova en línia professional que es viurà el diumenge. L’eixida serà a Castelló i el final a Benicàssim, però abans els ciclistes hauran de pujar tres vegades el Desert de les Palmes per completar els 210 km.

Els preparatius

La Diputació de Castelló va acollir una trobada de treball i coordinació entre les diferents seus, l’ent provincial, policies locals i la Federació Espanyola de Ciclisme per anar preparant l’event esportiu. S’estima que participaran uns 400 ciclistes que recorreran 23 municipis de la província. Segons els càlculs del govern provincial, ciclistes, tècnics , familiars i públic deixaran uns ingressos directes en la província d’uns 500.000 euros.