Culla serà escenari de la Segona Guerra Mundial aquest cap de setmana

511
PUBLICITAT

Vehicles d’època, hospitals de campanya, un campament militar americà i un altre alemany, recreacions d’enfrontaments bèl·lics… conformaran el programa complet de la recreació històrica “Operació Erika”, que acollirà Culla els dies 26 i 27 de novembre.

En aquest esdeveniment, els visitants es veuran transportats a la Segona Guerra Mundial per alliberar l’Europa ocupada per l’exèrcit alemany. Concretament, estarà ambientat al setge de Bastoña, un confrontació entre forces nord-americanes i alemanyes en aquesta ciutat belga i que va formar part de la més àmplia batalla de les Àrdenes, del 16 de desembre de 1944 al 25 de gener de 1945.

L’associació Sturmtrupper juntament amb l’Ajuntament de Culla han organitzat aquesta acurada recreació a què assistiran més de 60 participants procedents de Castelló, València, Madrid, Bilbao, Saragossa i Múrcia. L’horari de totes les escenificacions i activitats es pot consultar a les xarxes socials del municipi ia la pàgina web www.cullamagicaymedieval.es.

Alhora, l’Oficina de Turisme de Culla seguirà oferint les seves visites guiades pel nucli històric de la localitat, per a les quals cal fer reserva prèvia al telèfon 678 135 160 o al correu de turismoculla@dipcas.es.