Culla seduirà al visitant amb la celebració de la Nit Romàntica

311
PUBLICITAT

· Aquest esdeveniment es desenvolupa de manera conjunta dins de l’associació ‘Los Pueblos Más Bonitos de España’.

La localitat castellonenca de Culla donarà la benvinguda a l’estiu, dissabte que ve 24 de juny, amb la celebració de la ‘Nit Romàntica 2023’. Se suma així a aquest esdeveniment que es desenvolupa de manera conjunta en aquells municipis que pertanyen a l’associació ‘Los Pueblos Más Bonitos de España’.

Des de l’Ajuntament s’ha elaborat un complet programa d’activitats per a gaudir d’una jornada molt romàntica en família, parella o amb amics. Així doncs, a primera hora de la tarda, en el ‘plaça de l’Hospital’ es disposarà d’un photocall en el qual immortalitzar l’esperit de la cita. A més, totes aquelles persones que pugen les seues fotos en aquest lloc amb l’etiqueta #lanocheromantica2023 entraran en el sorteig d’exemplars de la Guia dels Pobles Més Bonics d’Espanya 2023.

A les 17:30 h en el ‘carrer Pla’, està previst el ja consolidat mercat ambulant d’artesania i productes locals. Els més petits també comptaran amb activitats destinades a ells en el mateix emplaçament. A les 18:30 hes durà a terme una visita guiada gratuïta pel barri antic del municipi, acuradament decorat amb motiu de la cita, que s’iniciarà en ‘el Terrat’ al costat de l’església. En aquest mateix lloc se celebrarà un recital de poesia romàntica a les 20:00 h, així com una audició de boleros i balades a càrrec de Sizigia Duo a les 23:00 h. Com a colofó a la cita, a les 24:00 h, també tindrà lloc el ‘petó romàntic 2023’.

De la mateixa manera, alguns restaurants, allotjaments i comerços locals també han volgut participar en aquest esdeveniment i han preparat menús, lots de productes exclusius per a l’ocasió i detalls per als veïns i visitants que visiten els seus negocis.

Ajuntament de Culla