Culla reobre la seva oficina de turisme i reprèn les visites guiades pel seu casc històric

735
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

– Ofereix al visitant tota la informació sobre els recursos naturals, històrics, culturals i d’oci d’aquesta població de l’Alt Maestrat.

– Compta amb el segell de Turisme Responsable desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya.

Aquesta setmana, la Touristinfo de Culla ha obert les seves portes per atendre de nou al públic, adaptada als protocols higiènic-sanitaris.

La regidora responsable de l’àrea de turisme, Pilar Moliner, ha destacat que “s’han pres totes les mesures necessàries amb l’objectiu de preservar la seguretat sanitària i, per això, ja comptem amb el segell de Turisme Responsable desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya “. A més, ha afegit que “s’han col·locat marques a terra per delimitar l’aforament i mantenir la distància, així com dispensadors amb gel hidroalcohòlic i cartells explicatius amb les normes a seguir”.

Així doncs, l’oficina de turisme de Culla ja està en disposició d’oferir al visitant tota la informació sobre els recursos naturals, històrics, culturals i d’oci amb què compta aquesta població de l’Alt Maestrat. El seu horari serà de dimarts a divendres de 10: 00h a 14: 00h i de 15:30 a 17: 30h; i dissabtes i diumenges de 10: 00h a 14: 00h i de 15: 30h a 18: 30h.

D’altra banda, reprèn també els recorreguts guiats pel seu casc històric, declarat Bé d’Interès Cultural en 2004 i pel qual forma part de l’associació de ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’. La ruta acaba al castell, on les recents excavacions han permès recuperar els murs delimitadors dels diferents recintes defensius, amb les seves portes, pati d’armes, l’antiga torre de l’homenatge, un espectacular aljub i dos imponents bastions, entre altres dependències.

Les visites tindran lloc de dimarts i diumenges, a les 12: 00h i a les 16: 30h. Per sol·licitar més informació sobre aquesta i altres activitats, es pot contactar al telèfon 678.135.160 i en turismoculla@dipcas.es.

Visites nocturnes i ‘Culla 700 anys “amb l’entrada a l’castell de Peníscola

Els visitants del Castell de Peníscola poden enriquir la seva experiència turística a través de les dues rutes complementàries al municipi de Culla. Per tan sols 2 € més, juntament amb l’entrada, es poden adquirir els passes diaris amb transport inclòs per a les rutes “Culla Nocturna” i “Culla 700 anys”. L’adquisició dels tiquets es pot realitzar a taquilla de l’castell o mitjançant www.castillodepeniscola.dipcas.es.

Els dimarts de juliol, agost i setembre, amb eixida des de la Plaça Constitució de Peníscola a les 15: 30h i tornada a les 21: 00h, s’ofereix la ruta ‘Culla 700 anys’. Es tracta d’un itinerari guiat pel seu casc històric, descobrint els seus pintorescos carrers i monuments més significatius. D’altra banda, els dijous, amb eixida a les 21: 00h i arribada a les 02: 00h des del mateix lloc, es realitzaran les visites nocturnes al casc històric, amb la màgia i encant especial de la llum de la lluna i amb accés a una de les mines del Parc Miner del Maestrat.