Culla ‘reinventa’ la seua oferta cultural i turística per a un estiu atípic

203
Vista de Culla
Vista de Culla

Nota de premsa Ajuntament de Culla

  • Bellés: “Hem dissenyat una variada agenda cultural amb esdeveniments a l’aire lliure i control d’aforaments i distàncies per a garantir la seguretat sanitària dels assistents”
  • Els caps de setmana de juliol i d’agost, diferents activitats serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística de Culla

L’Ajuntament de Culla ha presentat un complet programa d’activitats “segures”, per a gaudir de l’estiu amb totes les mesures per a evitar contagis per coronavirus.

Tal com ha afirmat l’alcalde, Heredio Bellés, “ja que aquest estiu serà molt atípic i no podrem celebrar les festes patronals ni els actes més tradicionals, hem dissenyat una variada agenda cultural amb esdeveniments a l’aire lliure i control d’aforaments i distàncies per a garantir la seguretat sanitària dels assistents”.

Així doncs, aquest municipi de l’Alt Maestrat comptarà, els caps de setmana de juliol i d’agost, amb diferents activitats que serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística amb la qual compta. A més de les visites pel seu centre històric i castell, declarats Bé d’Interés Cultural en 2004 per ser un dels conjunts històrics millor conservats de l’arc mediterrani, els visitants i veïns podran participar de recorreguts nocturns guiats pel Parc Miner del Maestrat, showcooking de productes locals, exposicions de pintura, la “velà” amb il·luminació del poble amb milers de veles, tast de cerveses de Castelló Beer Factory i la presentació del llibre de la seua rogativa a Sant Joan de Penyagolosa.

Com a colofó final a aquesta agenda, el dia 29 d’agost, se celebrarà l’acte de proclamació de Culla com un de ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’. En aquest esdeveniment s’espera comptar amb la presència d’autoritats provincials, autonòmiques i alcaldes de pobles pròxims que ja posseeixen aquesta distinció.

En les xarxes socials del municipi, així com en el telèfon 678 135 160 o en turismoculla@dipcas.es, es pot obtindre més informació sobre aquestes activitats i sobre l’oferta turística de Culla.