Nota de l’Ajuntament de Culla

L’Escola d’Hosteleria col·labora activament, des de fa diverses edicions, en diferents activitats que es desenvolupen dins de la mostra de la tòfona.
Fabregat ha elogiat la tasca del centre, “el seu suport altruista i el seu excel·lent treball que dóna conèixer aquest apreciat producte”.

L’Escola d’Hosteleria i Turisme de Castelló – CIPFP Costa d’Azahar ha rebut, aquest divendres, un reconeixement de l’Ajuntament de Culla per la seua dedicació a la promoció de la tòfona a la ‘XIII Mostra de la Tòfona negra del Maestrat ‘, que va tenir lloc els dies 8, 13 i 14 de febrer d’aquest any.

L’alcalde del municipi, Víctor Fabregat, ha estat l’encarregat de lliurar la placa d’agraïment al director, José Vicente Pallarés, al costat del secretari, Juan Bellés, i al cap d’estudis, Ignacio Porcar; amb presència del secretari del consistori i membre de l’organització de la ‘mostra’, Paco Bellés.

Fabregat ha elogiat la tasca del centre, “el seu suport altruista i el seu excel·lent treball que dóna conèixer aquest apreciat producte, que pot esdevenir un motor de desenvolupament per al municipi i la comarca” .La Escola d’Hosteleria col·labora activament, des de fa diverses edicions , en diferents activitats que es desenvolupen dins de la mostra de la tòfona; entre les que es troben la jornada de formació per a professionals, la degustació de plats trufats per a més de 800 persones dins de la fira i el concurs de plats creatius amb ‘tuber melanosporum’.

CIPFP Costa d’Azahar

L’Escola d’Hosteleria i Turisme de Castelló va començar la seva marxa a finals de la dècada dels 60. Actualment és un Centre Integrat Públic de Formació Professional, on s’imparteixen Programes de Qualificació Professional, Cicles de Grau Mitjà i Superior de la família professional d’Hostaleria i Turisme i Indústries Alimentàries a 560 alumnes.