Culla presenta una completa agenda per als últims dies d’abril

175
Culla presenta una completa agenda per als últims dies d'abril
Culla presenta una completa agenda per als últims dies d'abril
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Culla ha presentat l’agenda d’activitats de l’última setmana d’abril. Abarca des de misses i processons fins a la celebració de Sant Antoni Abat i un rodatge d’un curtmetratge.

El 22 d’abril tindrà lloc la primera activitat, ‘Descobrim Culla’, una activitat familiar on es descobriran curiositats de la localitat mitjançant jocs i tallers, es realitzarà al Terrat a les 16.30 h i l’entrada serà gratuïta. Aquesta nit del divendres, els Quintos duran a terme les tradicionals ‘Albaes’ pels Carrers de Culla.

El dissabte 23 d’abril, es portarà a terme l’Ultratrail CSP, patrocinat per la Diputació de Castelló, a les 7.30 h. A més, a les 12 h es farà una missa, processó i ronda a Sant Pere Màrtir a l’Església El Salvador i pel barri antic. A partir de les 21 h del dissabte, a la Plaça de la Setena tindrà lloc la Benedicció d’animals i el repartiment de la ‘coqueta’ de Sant antoni Abat. Finalment, el dissabte es tancarà amb l’actuació de l’orquestra Kinky Band i la discomòbil Bandalay al pavelló poliesportiu.

Per a tancar el cap de setmana, es celebrarà Sant Antoni Abat i els actes religiosos corresponents a l’Església del Salvador i les populars corregudes de gall al carrer Recaredo Garcia.

Finalment, des del 27 fins al 30 d’abril s’estarà rodant el curtmetratge ‘Sobre Nosotros’, un projecte de Treball Final de Grau d’un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual de l’UJI que serà rodat pels carrers de Culla