Culla premia a María Luisa Parra en la tercera edició del concurs fotogràfic ‘La bella Culla’

115
PUBLICITAT

‘La font de l’Onzell’ ha sigut la instantània més votada pel jurat

Gustavo García Barrachina ha obtingut l’accèssit per ‘La porta de Culla’

Aquest diumenge 1 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia dels Pobles Més Bonics d’Espanya, associació a la qual Culla pertany des de l’any 2020, ha tingut lloc la inauguració de l’exposició de les 91 fotografies participants en el concurs ‘La Bella Culla 2023’. Aquest certamen, que s’ha consolidat com una convocatòria de referència entre els aficionats de la fotografia, cerca visibilitzar la bellesa del terme i el centre històric d’aquest pintoresc municipi de l’Alt Maestrat.
Durant l’acte, s’ha anunciat la fotografia guanyadora i s’ha fet lliurament del premi, consistent en una experiència gastronòmica en la localitat i una visita guiada doble pel seu centre històric. L’obra guanyadora, seleccionada per un jurat constituït a la tal efecte, es titula ‘La font de l’Onzell’ i la seua autora és María Luisa Parra López, veïna de la mateixa localitat. Per part seua, Gustavo García Barrachina ha obtingut l’accèssit per ‘La porta de Culla’ i serà obsequiat amb un llibre sobre el patrimoni del municipi.
L’exposició estarà oberta al públic fins a final d’any en l’edifici de l’antic Hospital, i només es podrà accedir a ella en les visites guiades que ofereix l’oficina de turisme. De la mateixa manera, des de l’Ajuntament, s’establiran dies i horaris especials, on també es podrà contemplar la mostra de manera gratuïta.

Agenda d’activitats per a octubre i novembre
Des del consistori també s’ha publicat l’agenda per a aquesta tardor, que engloba activitats com una trobada literària amb recital poètic, una jornada per a conéixer el Mas de Mesquita i el seu entorn, jocs en família, ball de bureo, una exposició i una xarrada micològica, tallers i lectura de contes i llegendes en la vesprada i nit dels ànimes, o les recreacions històriques ‘Culla 1233’ i ‘II Guerra Mundial’. Tota la informació i els horaris de totes aquestes activitats estan disponibles en les xarxes socials turístiques del municipi.