Culla organitza la seua tradicional concentració de cavalls

541
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

– Es tracta d’una interessant jornada per al gaudi de tots aquells cavallistes que vulguen acudir a la cita.
– Està prevista la realització d’una paella campestre a la qual cal apuntar-se abans del 11 de juliol.

L’ajuntament de Culla, juntament amb els aficionats al món eqüestre de la localitat, ultimen els preparatius per acollir la tretzena concentració de cavalls, que tindrà lloc el proper dissabte 13 de juliol.

L’organització de l’esdeveniment ha dissenyat una interessant jornada amb diverses activitats per al gaudi dels cavallistes que acudiran a la cita. Començarà a les 11: 00h, a la zona esportiva Fontanelles, amb la trobada de participants que eixiran de ruta pels bells paisatges naturals del municipi fins a arribar al paratge de la Lloma. En aquest lloc, a les 14: 30h, està prevista la realització d’una paella campestre a la qual cal apuntar-se, abans del 11 de juliol, al consistori o als establiments locals. A les 17: 30h, també tindrà lloc un ‘Tardeo’ amb actuació musical inclosa i, a les 21: 00h, es tornarà a Culla per donar per finalitzat aquest dia festiu.

L’alcalde Víctor Fabregat, anima als aficionats “a gaudir de la concentració, així com de l’oferta turística i cultural que ofereix Culla durant l’estiu”.

Un complet programa d’activitats al mes de juliol

El passat cap de setmana, aquesta localitat de l’Alt Maestrat va acollir amb èxit la III Recreació Històrica ‘Culla 1233’, en què van estar presents més d’un centenar de recreacionistes de diferents punts i multitud de visitants al mercat medieval i les escenificacions del passat medieval de Culla.

Per al dia 27 de juliol, els veïns de Culla preparen, com cada any, la representació teatral de ‘La Conquesta de Culla’. La representació tindrà lloc a l’entrada del calvari del nucli històric de la població, declarat Bé d’Interès Cultural en 2004, aprofitat l’encant que la caracteritza. Aquelles persones que estiguen interessades en assistir, poden reservar amb antelació les invitacions gratuïtes que ja estaran disponibles a l’ajuntament a partir del 15 de juliol. També es poden reservar les localitats al telèfon 964 44 63 25 o mitjançant el correu electrònic info@culla.es. L’aforament és limitat.