Culla oferirà degustacions de productes tradicionals el pròxim dissabte

692
Degustació a Culla
PUBLICITAT
  • La participació en l’activitat serà gratuïta.
  • Els assistents a l’esdeveniment podran gaudir d’una demostració culinària de l’empresa Bolíssim de Vilafranca.

L’Ajuntament de Culla ha programat, per al pròxim dissabte 17 de juliol, a les 19:00 h en El Terrat, una jornada de promoció turística de la comarca de l’Alt Maestrat en la qual la gastronomia tradicional serà la protagonista.

Amb totes les mesures de seguretat ‘anticovid’, els assistents a l’acte podran gaudir d’una demostració culinària de l’empresa Bolíssim de Vilafranca. Així doncs, els presents delectaran els seus paladars amb plats com ‘Napoleons’, croquetes de ‘bolo’ o paté vegà a partir d’hortalisses de proximitat. Tot això regat amb els bons vins de la bodega Barón d’Alba de Les Useres.

La participació en l’activitat serà gratuïta, amb aforament limitat a 60 persones, i comptarà amb el patrocini de l’Associació Intermunicipal de Benassal, Catí, Culla, Ares del Maestrat i Albocàsser baix la marca turística Alt Maestrat Human Land, així com dels projectes de promoció gastronòmica Castelló Ruta de Sabor i L’Exquisit Mediterrani promoguts per la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, respectivament.

Pròximes activitats
Culla continua amb les activitats per als caps de setmana de juliol i agost que serveixen com a reclam i complementaran la rica oferta turística amb la qual compte. A més de les visites pel seu centre històric i castell declarats Bé d’Interés Cultural el 2004, per al dia 24 està prevista l’activitat “Rocòdrom i tirolina” amb els tècnics de Viunatura. Eixe mateix dia es portarà a terme la presentació del llibre “Camino Roto” de Javier Andrés Beltrán. El mes d’agost també estarà replet d’actes com “La Velà de Culla”, teatre familiar, contacontes i parc infantil, entre altres.