Culla il·luminarà el nucli antic només amb ciris en l’Encesa de dissabte

87
PUBLICITAT

Nombrosos veïns col·laboren en la instal·lació de més de 5.500 ciris en els carrers Bé d’Interés Cultural

El pròxim dissabte 13 de juliol torna l’Encesa de Culla, per a viure, una vegada més, una nit única i descobrir, d’una manera diferent, el nucli medieval de Culla, declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural.

L’esdeveniment, en el qual col·laboren nombrosos veïns del municipi, comptarà amb més de 5.500 ciris col·locats als carrers del centre històric de Culla. Formaran així un conjunt de dibuixos i línies que s’encendran a partir de les 22.30 hores, després de l’apagada de l’enllumenat, i fins a les 1.30 hores, deixant a tots els assistents il·luminats únicament per la llum de les veles sota el cel net i estrellat de l’Alt Maestrat. És una oportunitat perfecta de descobrir els racons Culla en un ambient únic.

Durant l’esdeveniment, la màgia de la nit es complementarà amb música en directe en diferents racons de la localitat. Actuacions de música lírica i de flamenc fusió acompanyaran els assistents en el seu recorregut, en moments i escenaris diferents, i enriquint l’experiència, després de gaudir de la gastronomia en qualsevol dels seus establiments.