Culla es prepara per acollir l’última prova de la Copa d’Espanya de Duatló

649
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Un centenar de participants d’alt nivell esportiu recorreran, tant a peu com en bicicleta, el preciós terme municipal i finalitzaran en els carrers empedrats d’aquesta emblemàtica localitat.

L’esdeveniment reunirà a milers d’aficionats a l’esport vinguts de tot el territori nacional.

El proper dissabte 26 de novembre, partir de les 12:30, la localitat acollirà el I Duatló Culla Alta Maestrat, que al seu torn serà l’última prova decisiva de la Copa d’Espanya de Duatló Llarga Distància i, a més, comporta el circuit No Drafting Series powered by Etixx.

Al voltant d’un centenar de participants d’alt nivell esportiu recorreran, tant a peu com en bicicleta, prop de 80 km pel preciós terme municipal i finalitzaran en els carrers empedrats d’aquesta emblemàtica localitat. A més, a Culla també es celebrarà la gala final i cerimònia de premis de tots dos circuits, que coronarà els campions d’aquesta edició.

L’esdeveniment, que arribarà de la mà de A300w amb la col·laboració de l’ajuntament, reunirà a milers d’aficionats a l’esport vinguts de tot el territori nacional. L’alcalde de Culla, Víctor Fabregat, ha animat a tots els amants del running i del ciclisme de la província “a assistir la prova, que esperem consolidi el nostre municipi com a destinació per celebrar aquest tipus d’esdeveniments esportius, ja que compta amb recorreguts espectaculars i amb un gran encant natural “.