‘Culla en roig’ guanya el primer concurs de fotografia ‘La Bella Culla’

605
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

L’Ajuntament de Culla ha donat a conèixer la decisió del jurat del ‘I Concurs fotogràfic La Bella Culla’, que ha tingut lloc entre els mesos de maig i juny d’enguany.

El premi, que consisteix en una experiència gastronòmica en un dels restaurants de la localitat i en una entrada doble a al Parc Miner del Maestrat, ha estat concedit a l’obra “Culla en roig”, de Jessica Gargallo Branchadell, natural de Les Useres. De la mateixa manera, l’organització ha decidit concedir també un accèssit a “Vins i amors, de vells els millors, de Jose Valero Vilar, veí de Burjassot.

El jurat, presidit per Pilar Moliner, regidora de cultura, ha estat compost per Tania Traver, artista local; Ángel Sánchez, fotògraf professional; Paco Bellés, secretari de l’ajuntament i coordinador d’activitats turístiques; i Alejandro Cabrera, responsable de comunicació.

Moliner ha destacat l’àmplia participació en aquesta primera edició, amb més de 80 fotografies del municipi i el seu entorn. En paraules de la regidora, “estem molt sorpresos per l’alta qualitat de la majoria de les obres, que han aconseguit plasmar amb perfecció i de manera directa l’encant d’un dels Pobles Més Bonics d’Espanya”.

El proper dissabte 3 de juliol, a les 18:00h a l’Antic Hospital, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de les instantànies participants, que es podrà visitar tots els dissabtes, diumenges i festius fins al 23 d’agost. En breu, també es realitzarà l’entrega oficial del premi a la guanyadora.

Activitats programades per al mes de juliol

A més de l’exposició de fotografies i les visites guiades pel nucli històric de la població, declarat Bé d’Interès Cultural i Conjunt Històric Artístic, el consistori ha previst un complet programa d’activitats per a aquest estiu.

El dissabte 17 de juliol tindrà lloc una degustació de productes típics de Castelló i Terol ofert per la marca Bolíssim de Vilafranca. El dia 24, la joventut de Culla podrà gaudir de l’activitat d’aventura ‘Rocòdrom i tirolina amb els tècnics de Viunatura. Aquest mateix dia es durà a terme la presentació del llibre “Camino Roto” de Javier Andrés Beltrán. El mes d’agost també estarà replet d’actes com “La Velà de Culla”, teatre familiar, contacontes i parc infantil, entre d’altres.