Culla demana “prudència i responsabilitat” als que acudeixin a gaudir de la neu

333
PUBLICITAT

Culla espera, per aquest cap de setmana, un gran nombre de visitants atrets per la neu. En els últims dies, l’oficina de turisme ha rebut una allau de trucades telefòniques demanant informació i els restaurants de la localitat ja han penjat el cartell de complet.

L’Ajuntament de Culla, a través de les seves xarxes socials, ha fet una crida per evitar perills, tant als carrers pel gel i despreniments de neu des de les cornises, com a la carretera. Es pretén impedir així un nou col·lapse com el que es va originar diumenge passat, quan desenes de vehicles van decidir obviar totes les advertències de les autoritats davant el temporal.

D’aquesta manera, s’ha prohibit la circulació de vehicles pels carrers de casc històric i han estat habilitades dues zones d’aparcament diferenciades: una per a visitants i una altra per als habitants o persones amb habitatge al municipi.

A més, també s’ha preparat un operatiu de Protecció Civil que limitarà l’accés a la població si cal. Finalment, s’ha recordat la necessitat de seguir complint les mesures bàsiques per evitar contagis per COVID 19.