Culla culmina els actes en honor a Sant Antoni i Sant Pere Màrtir amb benedicció d’animals i repartiment de coqueta

94
PUBLICITAT

La programació inclou també ‘albaes’ i discoteca mòbil

L’esgésia de Culla va acollir aquest dissabte la benedicció d’animals amb motiu de Sant Antoni. A continuació va tindre lloc el repartament de la ‘coqueta’ a la plaça de la de Setena i discoteca mòbil durant la matinada del dissabte al diumenge. Ja en la jornada de diumenge, Culla va tancar les celebracions en honor de Sant Antoni Abat amb missa a l’església del Salvador i ronda de matí i, a partir de les 17 hores, rosari, processó i corregudes baix l’organització dels majorals de Sant Antoni.

El municipi va conclure així una setmana en la qual va convidar totes les persones interessades a participar i col·laborar en pastar la ‘coqueta’ per al repartiment del cap de setmana amb l’organització dels majorals de Sant Antoni. La localitat va posar fi a la programació d’actes en honor del patró dels animals després de tres dies de festivitats.

En aquestes jornades no van faltar les ‘albaes’ dels quintos pels carrers del nucli antic en la nit de divendres, ni la missa i processó en honor a Sant Pere Màrtir en el migdia de dissabte. Joves i majors van demostrar, un any més, la seua devoció i suport a la tradició.