Culla convoca la segona edició del seu certamen fotogràfic ‘La Bella Culla’

726
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Després de l’èxit aconseguit en la seua primera edició amb 85 fotografies presentades, l’Ajuntament de Culla posa en marxa, per segon any, el certamen fotogràfic ‘La Bella Culla’, que mantindrà obert el termini de participació fins al 19 de juny.

A partir d’avui, dilluns 2 de maig, ja es pot concursar amb un màxim de tres fotografies inèdites per persona, fetes a Culla i el seu terme municipal, i que s’han de trametre al correu electrònic labellaculla@gmail.com. L’obra guanyadora serà seleccionada per un jurat constituït a aquest efecte i premiada amb una experiència gastronòmica a la localitat i una entrada doble per visitar el Parc Miner del Maestrat. Alhora, també es concedirà un accèssit, al qual es lliurarà un detall. En finalitzar el concurs, es farà una exposició de les millors fotos oberta al públic durant l’estiu.

Les bases completes es poden consultar a www.cullamagicaymedieval.es ia l’oficina de turisme de Culla. A més, entre totes les fotos pujades en aquest període a Instagram i Facebook, amb el hashtag #labellaculla i on s’etiquete les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), se sortejaran dos exemplars del llibre ‘Descubre Culla ‘.

Tal com ha afirmat la regidora de cultura, Pilar Moliner, “posem en marxa aquesta segona edició de ‘La Bella Culla’ amb molta il·lusió, atès que el 2021 vam superar totes les expectatives posades al concurs”. A més, Moliner ha assenyalat que “aquesta és una excel·lent promoció turística i la manera més directa de mostrar la bellesa d´un dels Pobles Més Bonics d´Espanya, al mateix temps que li donem encara més visibilitat a les xarxes socials”.

La Bella Culla

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural, ja que és un dels millors conservats de l’arc mediterrani. Amb tan sols fer una petita passejada pels seus empedrats carrers, es poden descobrir monuments tan interessants com l’arc de la Porta Nova, els llenços de les muralles a la Ronda Sant Roc, l’església parroquial d’El Salvador i altres edificis de gran interès com són el Graner del Comanador, més conegut com la Presó, o l’Antic Hospital. Tots ells, llocs encantadors i màgics que són dignes de ser fotografiats.