Culla comença demà les seues festes patronals
Culla comença demà les seues festes patronals

A Culla, en l’Alt Maestrat, ja està tot a punt per a donar començament a les seues festes patronals en honor a El Salvador, a la Verge de l’Assumpció i a Sant Roc.


Divendres que ve 10 d’agost, es donarà el “tret d’eixida” a deu intenses jornades repletes de música, jocs infantils, menjades de germanor, balls… per a gaudi dels propis i de tots aquells que vulguen acompanyar-los en els seus dies grans. També hi haurà temps per als actes més tradicionals i les celebracions en honor als sants patrons del municipi. I, per descomptat, tampoc faltaran els festejos taurins. Les proves i les embolades dels caps de bestiar braus, adquirides en la ramaderia local, que seran un reclam per a afeccionats de la comarca.

L’Ajuntament ja ha posat a la disposició dels veïns l’esperada programació, que també pot ser consultada a través de les xarxes socials del consistori. L’alcalde de Culla, Víctor Fabregat, ha destacat “l’esforç i l’entusiasme amb el qual s’han preparat aquestes festes, amb la inestimable ajuda de totes les associacions i col·lectius que col·laboren activament en l’organització”.

A més, Fabregat ha volgut fer una invitació “a tota la província, a participar d’aquestes celebracions i a gaudir intensament de les activitats programades per a totes les edats”.