Culla celebra una trobada per a fomentar l’emprenedoria

170
Trobada a Culla
Trobada a Culla

Nota de premsa Ajuntament de Culla

Amb el repte compartit de sumar oportunitats de futur per a Culla, el dissabte 17 d’octubre, va tindre lloc una trobada entre emprenedors potencials que pretenen fer realitat els seus plans de negoci a la localitat.

A la cita van acudir més de trenta veïns interessats a posar en marxa noves iniciatives que donen resposta a les necessitats dels seus conveïns i a la creixent afluència de visitants que Culla està experimentat en els últims mesos.

Aquesta sessió d’impuls a l’emprenedoria va ser convocada per ‘Culla 20 30’, un projecte promogut per cinc empresaris autòctons i que té la intenció de dinamitzar l’economia local i aprofitar les oportunitats que està generant l’interés turístic en el municipi. En la reunió es van tractar diferents temes, entre els quals va destacar l’exposició de casos reals d’emprenedoria, com a exemple per a aquells que desitgen executar el seu objectiu empresarial, així com una tertúlia oberta en la qual els participants van poder aportar les seues idees per a futures activitats.

L’activitat va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Culla, que se suma així a aquest projecte fonamental per a promocionar el talent i combatre la despoblació.