Culla celebra les seues festes patronals d’11 al 20 d’agost

117
PUBLICITAT

No faltaran els sopars populars, les actuacions musicals, les activitats juvenils i els actes religiosos més tradicionals.

El divendres 11 d’agost, Culla arranca la celebració de les seues festes en honor a El Salvador, a la Verge de l’Asunción i a Sant Roque, que es prolongaran fins al diumenge 20.

Amb el tradicional volteig de campanes i el llançament de coets, Culla donarà inici la seua setmana gran repleta d’actes lúdics i culturals, entre els quals no faltaran els sopars populars, les actuacions musicals, les activitats juvenils i els actes religiosos més tradicionals. També tindran un especial protagonisme els festejos taurins, amb la prova i embolada de dues astados, un patrocinat per la Penya Taurina de Culla i un altre per l’Ajuntament, el dissabte 12 i el dijous 17, respectivament. Així mateix, es realitzarà una solta de vaquetes els dies 17 i 20.

Els cullanos també esperen amb impaciència l’acte de presentació i proclamació de la Reina i la seua Cort d’Honor, que tindrà lloc en la plaça de la Setena, a les 23:00h, el primer dia de festes. Enguany comptarà com a mantenidora amb Catalina Chiva Viúdez, xef i copropietària del Restaurant La Carrasca de Culla.

“Amb l’arribada del mes d’agost, el nostre poble desborda alegria i goig per poder retrobar-nos amb els nostres costums i tradicions més arrelades”, ha assenyalat l’alcalde de la localitat, Heredio Bellés, qui també ha destacat “el treball realitzat per la Comissió, així com a totes les persones que han col·laborat amb esforç en l’organització d’aquestes festes, perquè tots puguem divertir-nos i emocionar-nos”. Al mateix temps, Bellés ha convidat a tots els veïns i visitants “a gaudir d’aquestes jornades amb cordialitat i tolerància”.