Culla celebra la VI edició de la Nit Romàntica el 25 de juny

691
PUBLICITAT

Després de dos anys de pandèmia, l’esdeveniment recupera “El Petó Simultani” de les dotze de la nit

Passar una nit romàntica en un xicotet poble com Culla, serà possible el pròxim 25 de juny durant la VI edició de la Nit Romàntica, una vetlada diferent, en la qual l’amor, el patrimoni, la història i el folklore es fusionen amb la bellesa dels xicotets pobles, on l’esdeveniment cobrarà vida. Un esdeveniment en el qual participaran molts dels municipis que formen part de l’Associació Els Pobles més Bonics d’Espanya, cadascun amb el seu programa especial per a la vetlada.

Culla, junt amb El Castell de Guadalest, Peníscola i Vilafamés, participen en la Nit Romàntica, un esdeveniment anual que se celebra el dissabte més pròxim al solstici d’estiu, per la qual cosa aquest 25 de juny és la data que els romàntics i amants dels pobles bonics han de marcar en el seu calendari. Es tracta a més d’un esdeveniment coordinat amb les associacions homòlogues en l’àmbit internacional, celebrant-se d’igual manera a França, Itàlia, Bèlgica i Alemanya.

Els pobles que participen desenvolupen un programa únic d’esdeveniments i iniciatives, on els visitants podran gaudir de sopars a la llum dels ciris, visites guiades per les places, palaus i carrers dels pobles, exposicions, instal·lacions, recitals de poesia, representacions teatrals, molta música i ball. Tot ressaltat per la bellesa dels xicotets pobles on els esdeveniments cobraran vida. Durant aqueix mateix cap de setmana, molts hotels i restaurants també elaboren promocions i plats gastronòmics especials per a delit de veïns i visitants.

Milers de persones es funden en el bes ‘Més Bonic’ a les dotze de la nit, però sens dubte el moment culminant arriba a les 12 de la nit, quan té lloc el petó simultani i tots els que assisteixen per a celebrar l’esdeveniment es funden en un preciós bes ple d’amor (bé siga amb la seua parella, amics, família, mascotes, etc.). En aqueix mateix instant, milers de persones es besen en el marc d’un dels Pobles més Bonics d’Espanya, simbolitzant d’aquesta manera l’esperit romàntic que emanen aquests bells destins.

“Els pobles més bells d’Europa tornem a celebrar per sisé any consecutiu una festa que té l’amor com el màxim exponent i que involucra a tot el poble en la seua posada en escena, amb un programa adaptat a les preferències i tradicions de cada municipi”, ha explicat Francisco Mestre, president de l’Associació.

Un espot elaborat per a l’ocasió
Amb ànim de promocionar un dels esdeveniments més importants d’aquest estiu, l’Associació ha realitzat una producció audiovisual en la localitat turolense d’Albarrasí. Un espot exclusiu sobre La Nit Romàntica, produït amb l’ajuda de la Diputació Provincial de Terol i que convida a vindre als Pobles més Bonics d’Espanya el dissabte 25 de juny per a sumar-se a aquesta singular festa de l’amor.

Concurs Instagram #lanocheromantica2022
Els pobles comptaran amb photocalls especials per a l’ocasió i així poder immortalitzar l’experiència. L’Associació durà a terme un concurs a través d’Instagram en el qual hi haurà dos premis, el primer atorgat pel jurat de l’organització a la millor fotografia i el segon per a aquella que reba més “likes”. Els que vulguen participar tan sols hauran de compartir la fotografia que realitzen en un dels pobles participants durant el cap de setmana del 24 al 26 de juny, etiquetar a @lospueblosmbe i utilitzar l’etiqueta #lanocheromantica2022.

Xarxes socials de l’Associació:

Twitter: https://twitter.com/lospueblosmbe?lang=es
Instagram: https://www.instagram.com/lospueblosmbe/
Facebook: https://www.facebook.com/lospueblosmasbonitos/
Enllaç del vídeo promocional…: https://youtu.be/9E21OoQ1N6w