Culla anima els seus veïns a signar per la implantació del batxillerat a Benassal

689
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

L’Ajuntament de Culla, mitjançant el perfil del consistori a Facebook, ha animat els seus veïns a sumar-se a la recollida de signatures digitals per aconseguir que la Generalitat Valenciana implant els estudis de batxillerat en la població de Benassal. La iniciativa, promoguda per l’AMPA de l’IES de Benassal, dirigeix aquesta reivindicació al president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, a través de la plataforma ‘Change.org’.

Tal com es recull en la mateixa petició, “és viable la implantació del batxillerat a Benassal, ja que l’institut ja disposa de les instal·lacions necessàries”. A més, afegeix que aquesta solució “evitaria el despoblament rural, ja que moltes famílies opten per traslladar-se a viure a Castelló” davant els costos econòmics que aquesta problemàtica els suposa.

Fa alguns dies, els alcaldes de la comarca ja van manifestar la seva preocupació per aquesta situació que s’està convertint en insostenible per a les famílies. Per la seva banda, Víctor Fabregat, alcalde de Culla, ha assenyalat que “no pot ser que un jove de Culla hage de passar tres hores i mitja en un autobús per poder anar a estudiar”.