El pròxim divendres 2 d’agost, a partir de les 19:00 hores, l’Era de la Vila de Culla es convertirà en l’escenari d’una experiència única que uneix gastronomia, música i tradició: l’esdeveniment “Sabors de l’Alt Maestrat”. Emmarcat en una de les localitats més boniques d’Espanya, amb una ànima medieval i templera inconfusible, aquesta cita promet convertir-se en una de les més especials de l’estiu a l’interior de Castelló.
La vetlada estarà protagonitzada pel restaurant local La Carrasca, que, de la mà de la seua reconeguda xef Catalina Chiva, oferirà un showcooking en directe i una degustació de plats elaborats amb productes de proximitat, sota els distintius “Sabors de l’Alt Maestrat” i “Castelló Ruta de Sabor”. La proposta culinària estarà plena de sabor, creativitat i arrelament al territori.
L’experiència es completarà amb una acurada selecció de vins del prestigiós celler Pou Piques d’Albocàsser, que maridaran a la perfecció amb cadascun dels sabors proposats. Com a colofó musical, el grup “La Ludoneta” posarà banda sonora a la nit amb un repertori de boleros i coples que evocaran la nostàlgia i la bellesa dels capvespres d’estiu a la comarca.
L’aforament de l’esdeveniment està limitat a 100 persones, per la qual cosa es recomana acudir amb antelació. Les entrades es podran recollir el mateix dia a partir de les 10:00 h a l’Oficina de Turisme de Culla, situada al carrer Abadia, número 14. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el telèfon 678 135 160.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, amb el suport del Patronat de Turisme de Castelló, i s’emmarca dins de l’estratègia de promoció i dinamització de l’interior de la província a través d’experiències turístiques autèntiques, sostenibles i de qualitat.




