Cuina en viu i degustació de productes locals a Culla per al proper dissabte

804
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

– La demostració anirà a càrrec de la xef Catalina Chiva del restaurant local La Carrasca

– Un complet programa d’activitats servirà com a reclam i complementarà la rica oferta turística de Culla a l’agost

L’Ajuntament de Culla ha programat, per al dissabte 8 d’agost a les 19: 00h a El Terrat, una demostració de cuina en directe a càrrec de la xef Catalina Chiva, del restaurant local La Carrasca.

Xiva oferirà un ‘showcooking’ on els productes locals, com la carn de corder, la mel, la llet d’ovella, la fruita seca o l’oli d’oliva, seran els protagonistes. Farà en directe dues tapes, ‘tombet’ i ‘postres de crema i oli d’oliva, que podrà degustar el públic assistent al finalitzar.

Aquelles persones que vulguen gaudir d’aquest esdeveniment podran comprar les seues entrades per un preu de 5 €, a partir de les 18: 30h, en aquest mateix lloc. L’aforament estarà limitat a 60 persones per complir amb el protocol per a la reducció de contagis per COVID-19. L’ocupació de les places serà per ordre d’arribada.

Aquesta activitat compta amb el patrocini de l’Associació Intermunicipal de Benassal, Catí, Culla i Ares de Maestrat baix la marca turística ‘Alt Maestrat Human Land’, així com dels projectes de promoció gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’ i ‘L’Exquisit Mediterrani’ promoguts per la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, respectivament.

properes activitats

Tal com ha afirmat l’alcalde de la població, Heredio Bellés, “atès que aquest estiu serà molt atípic i no podrem celebrar les festes patronals ni els actes més tradicionals, hem dissenyat una variada agenda cultural amb esdeveniments a l’aire lliure i control d’aforaments i distàncies per garantir la seguretat sanitària dels assistents “.

Així doncs, aquest municipi de l’Alt Maestrat oferirà, per als caps de setmana d’agost, un complet programa d’activitats que serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística de què disposa. A més de les visites pel seu casc històric i castell, declarats Bé d’Interès Cultural en 2004, els visitants i veïns podran gaudir de l’exposició de pintura de Tània Traver, la primera edició de “La Velà” amb il·luminació del poble més de 2000 espelmes i torxes, un tast de cerveses oferida per Castelló Beer Factory, així com la presentació del llibre de la seua rogativa a Sant Joan de Penyagolosa amb mostra dels seus cants tradicionals en directe.

Com a colofó ​​final a aquesta agenda, el dia 29 d’agost, es celebrarà l’acte de proclamació de Culla com un ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’. En aquest esdeveniment s’espera comptar amb la presència d’autoritats provincials, autonòmiques i alcaldes de pobles propers que ja tenen aquesta distinció.

A les xarxes socials del municipi, així com al telèfon 678.135.160 o a turismoculla@dipcas.es, es pot obtenir més informació sobre aquestes activitats i sobre l’oferta turística de Culla.