Cristóbal Adell i Sandra Lafuente guanyadors de l’Entreparets 2022 a Vilafranca

803
PUBLICITAT

La cursa Entreparets de Vilafranca tornava a disputar-se després de dos anys per la Covid 19 el passat diumenge 18 de setembre.

Va eixir una jornada amb una fina pluja i boires, que no van anar del tot malament als atletes, evitant-se així la calor de les setmanes anteriors.

En categoria masculina, el guanyador era Cristobal Adell d’Albocàsser amb un temps d’1h 51m 35s. Segon quedava Nahum Calaceit de Les Coves de Vinromà i tercer Andrés Pascual de Sant Mateu.

A la categoria femenina, la guanyadora va ser Sandra Lafuente d’Orpesa amb un temps de 2h 22m 55s. També pujaven al podi Maria Obrero de Vistabella i la vilafranquina Alba Loras Monfort.

Així, vora 400 participants entre la cursa de 25 kms i la de 14 kms.

L’Associació Entreparets s’encarregava de l’organització d’ambdues curses, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i també d’un bon grapat de voluntaris.

Aquesta Entreparets 2022 tenia la novetat de no ser l’última cursa de la Lliga Castelló Norde de Curses per Muntanya. La Lliga es tancarà amb la prova 3 Cims de Vilafamés el proper diumenge 2 d’octubre.