Creu Roja trasllada a José Martí la necessitat de compartir projectes per a dinamitzar l’interior

51

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El president de la Diputació es reuneix amb la directiva de l’assemblea provincial per a parlar d’allò fet i el que ha de vindre

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha conegut de primera mà «l’extraordinari treball social» que es realitza des de l’Assemblea Provincial de Creu Roja. Ha sigut de la mà de la presidenta territorial, Omayra Serrano, qui ha donat compte del seguit d’activitats que han desenvolupat al llarg de l’any  i, alhora, ha plantejat noves accions per al pròxim any.

En paraules de Serrano, hi ha que treballar conjuntament «perquè tots dos compartim la vocació de servei públic» i «estem per a atendre i ajudar els que més ho necessiten». Entre d’altres coses, tant Martí com Serrano, que ha estat acompanyada pel vicepresident d’honor de l’entitat, José Luis Tallón, i el coordinador Rubén Peris, han coincidit en aspectes com la necessitat de dinamitzar l’interior i d’oferir i millorar els serveis públics. Martí ha recollit el guant i ha assegurat que «podem construir una nova ruralitat que millore la qualitat de vida en el territori i que ens permeta revertir l’èxode cap a la costa».

Tal i com han acordat, en properes dates el president de la Diputació visitarà les instal·lacions de l’Assemblea Provincial per a retornar la visita.