Convocades les associacions per a organitzar activitats durant l’estiu

512
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella ha iniciat una sèrie de reunions amb les diferents associacions i entitats locals per a organitzar activitats durant els mesos d’estiu. Aquestes pretenen configurar un calendari participatiu d’actes amb la col·laboració de les veïnes i veïns emmarcat dins de les mesures sanitàries enfront de la COVID-19 que hi haja en cada moment.  A més, el dimarts està previst celebrar una reunió semipresencial amb totes les associacions i posar en comú les idees i propostes que es puguen programar.

Cal explicar que ahir va haver una reunió amb la Penya el Bou i en les setmanes anteriors s’han mantingut amb altres entitats. Així, la reunió del dimarts serà a les 19.30 hores amb associacions culturals, esportives, d’empresaris i AMPA dels diferents centres educatius.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la societat morellana sempre ha sigut participativa i activa en la programació d’activitats durant els mesos d’estiu i volem que aquesta continue dins de les normes que marquen des de sanitat”. L’edil ha explicat que “actualment mantenim reunions amb cadascuna de les associacions i entitats de la ciutat i volem fer-ne una amb la representació de totes per a posar en comú les seues propostes”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair la participació i iniciatives de les associacions per reprendre les activitats, recordem, dins de les mesures enfront de la COVID-19 que s’establisquen en cada moment”.

Cal recordar que l’estiu passat ja es va plantejar un estiu diferent a causa de la pandèmia amb la COVID-19. Així, es van canviar i adaptar les activitats tradicionals dels mesos de vacances a la ciutat amb la finalitat de garantir la salut i seguretat de totes i tots.