Contractes, comunitat energètica i pressupost de 2023 a la reunió veïnal de Villores del dia 28

813
PUBLICITAT

Dijous 28 de juliol, a les 19.30h, l’Ajuntament de Villores ha convocat el veïnat del poble a l’Espai Social per fer una de les reunions veïnals que ajuden a posar en comú projectes futurs, noves propostes i aspectes a millorar. 

El primer punt que es tractarà versarà sobre els diferents programes que ja han quedat contractats o que es contractaran més endavant a Villores. L’alcalde, Ivan Guimerà, explicarà els seus veïns les finalitats i avantatges que sumaran a la localitat programes com Empuju, Explús o Emerge. També farà incís sobre el programa d’ocupació que, en el cas de Villores, busca personal per a la piscina municipal durant l’estiu. 

Tot seguit, Guimerà i la resta de l’Ajuntament explicaran en quin punt es troben les ajudes Castelló Avança i com els repercutirà. A més, comentaran les propostes que esperen tenir llum verda dins del Pla de Convergència Eòlic. Entre elles, l’alcalde destaca la necessitat de crear una comunitat energètica per combatre els efectes del canvi climàtic, millorar el dipòsit d’aigua del poble i augmentar l’eficiència energètica en els edificis que són propietat de l’Ajuntament. 

Després obriran debat per escoltar les diferents propostes dels veïns cap als pressupostos municipals del 2023, fent especial atenció en tota i cadascuna de les idees dels presents. A més, ficaran els veïns de Villores a l’ordre del dia pel que fa als Pressupostos Participatius de la Generalitat, aprovats i encara a l’espera de ser executats. Així, es comentarà el seguiment de les 2 propostes dins d’eixos pressupostos: El Museu d’Espardenya a l’Aire Lliure i la compra i rehabilitació del Molí de la Cova. 


Per últim, una ronda de precs i preguntes s’encarregarà de tancar la reunió.