Continuen les obres de millora del paviment de l’N-232 a l’Hostal Nou

624
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va iniciar fa uns mesos l’actuació de millora de la carretera N-232 al seu pas per l’Hostal Nou de Morella. D’aquesta manera, les obres consisteixen a renovar el paviment de la carretera, el qual estava en mal estat a causa de la climatologia i el trànsit pesant, i en l’actualització de les voreres i senyalització del tram que va des del Pont de Taules fins a l’encreuament de Morella sud.

Cal explicar que, com s’ha fet en altres trams d’aquesta carretera nacional, s’utilitza una tècnica que consisteix en un reciclatge de la capa base amb emulsió rejovenidora i, posteriorment una capa intermèdia en les zones més afectades, així com una capa de rodadora en tot el tram. Ara es realitzen els treballs de construcció de les noves voreres en la zona de l’Hostal Nou. Així, està previst que les obres finalitzen en dos mesos.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la carretera N-232 és la principal via d’accés a Morella i la Comarca dels Ports, per la qual cosa ha de presentar les millors condicions per a circular amb seguretat”. L’edil ha explicat que “el tram que ara es millora presentava un mal estat a causa de la climatologia i l’abundant trànsit de camions que circulen cada dia” i ha afegit que “per això calia actuar en la seua millora i renovar el paviment d’aquesta zona”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair a l’empresa i al ministeri la seua coordinació per a executar aquestes obres i renovar l’asfalt d’aquest tram de la carretera N-232”.

Aquesta obra es suma a la realitzada l’any passat entre l’encreuament de Morella sud fins al límit de província amb Terol. A més, durant aquest any han finalitzat les obres de millora del Port de Querol en aquesta mateixa carretera N-232.