Continuen les jornades de la tòfona als restaurants de Benassal

652
PUBLICITAT


FEU CLIC ACÍ PER LLEGIR ELS MENÚS

L’Hotel Rte. La Castellana, Hotel La Piqueta, i el Restaurant Novella Benassal participen en les V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona de l’Alt Maestrat. Fins al 13 de març i durant els caps de setmana es podran degustar els menús elaborats amb tòfona.

Ravioli de corder i tòfona amb parmentier de creïlla, Perdiu a la col de tòfona, o Pasta fullada de poma amb gelat de vainilla i tòfona caramelitzada, són només alguns dels plats que es podran demanar en els restaurants de Benassal. A més, els comerços Pastelería Moliner, Demetrio Trufa de Benassal, i Industrias Cárnicas Fabregat SL, també col·laboren amb les jornades posant a la disposició dels visitants productes elaborats amb aquest fong.

En aquesta edició del 2016 participen els pobles d’Albocàsser, Catí, Culla, Serratella i Benassal. Els plats amb tòfona es podran disfutar els caps de setmana