Continua oberta la convocatòria d’ajudes Leader

395
Continua oberta la convocatòria d'ajudes Leader
Continua oberta la convocatòria d'ajudes Leader
PUBLICITAT

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader continua informant sobre la convocatòria d’ajudes Leader per a la creació o millora d’empreses en zones rurals, tant del sector agrícola com d’altres àrees d’actuació.

Així, es recorda que es poden beneficiar de les ajudes els autònoms i les petites i mitjanes empreses. El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 28 de febrer.

Per a més informació contactar amb el GAL en altmaesports@gmail.com.

Cal recordar que el Grup d’Acció Local Altmaesports porta mesos donant a conéixer les diferents ajudes i convocatòries a través dels Ajuntaments dels municipis dels Ports i l’Alt Maestrat i els agents d’ocupació i desenvolupament local; així com a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació per a tractar d’arribar al màxim número possible d’empreses i persones individuals interessades del territori.

Així mateix, la setmana passada el Centre de CEDES d’Albocàsser va acollir una xarrada informativa sobre aquesta segona línia d’ajudes i en col•laboració amb els CEDES s’està duent a terme un curs perquè les empreses i agents interessats preparen els plans de viabilitat dels seus projectes.