Constituïda l’Associació dels 3 Territoris

248
Constituïda l’Associació dels 3 Territoris
Constituïda l’Associació dels 3 Territoris

La sala de plens de l’ajuntament de Morella ha albergat un acte que constitueix l’associació dels 3 Territoris per a potenciar el turisme de forma conjunta entre les comarques de la Terra Alta, el Matarranya i Els Ports. D’aquesta manera, s’ha oficialitzat l’associació amb la finalitat d’emmarcar la feina conjunta que realitzen de manera contínua i enfortir la voluntat de treballar conjuntament. A més, aquest acte ha servit per a explicar als representants de cada territori les possibilitats que oferirà el nou Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports.

En l’acte han participat, Rhamsés Ripollés, President dels Ports, Carles Luz, President de Terra Alta, Rafa Martí, President del Matarranya, els quals han formalitzat l’associació dels 3 Territoris i Juan Llantada, Tècnic de la Secretaria Autonòmica de Turisme de la Generalitat Valenciana, el qual ha explicat les característiques i la importància del nou Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística de la Fàbrica Giner que serà una realitat dins del 2018.

El Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports està previst que siga una realitat dins del 2018. D’aquesta manera, l’actuació en el complex de la Fàbrica contempla la rehabilitació de diferents espais per albergar diferents zones que faciliten la formació i l’allotjament d’alumnes, professorat i treballadors i treballadores que l’ocuparan al llarg de l’any. Finalment, el dilluns 18 de desembre s’ha organitzat una visita al CDT de Castelló per a conéixer de primera mà el funcionament i característiques d’aquests tipus de centres.