Conselleria aposta pels projectes educatius que promoguen l’activitat física i la salut

2360
Conselleria aposta pels projectes educatius que promoguen l'activitat física i la salut
Conselleria aposta pels projectes educatius que promoguen l'activitat física i la salut
PUBLICITAT

– Destinarà 470.000 euros a implantar i desenvolupar programes esportius com a garantia per a la formació integral dels joves

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat ajudes dirigides a centres educatius per a la realització de projectes esportius que promoguen l’esport, l’activitat física i la salut fora de l’horari lectiu i que estiguen integrats en el projecte educatiu de centre durant el curs 2017-2018.


Per a fomentar i impulsar aquestes activitats, així com la contractació de tècnics qualificats, la Generalitat destinarà 470.000 euros, la qual cosa suposa incrementar en un 88 % les ajudes concedides l’any passat (de 250.000 euros a 470.000 euros). Els centres educatius interessats podran presentar les seues sol·licituds fins al 31 de gener de 2018.

Podran sol·licitar les ajudes els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics que impartisquen Educació Primària i Secundària. En concret, la Conselleria destinarà als centres públics 370.000 euros i als centres concertats, un total de 100.000 euros.

L’objectiu de les ajudes és implantar i desenvolupar programes d’esport, activitat física i salut com a garantia per a la formació integral dels joves.

Cal destacar que l’any passat van participar en el programa un total de 179 centres educatius, dels quals 59 pertanyien a la província d’Alacant; 30, a la de Castelló, i 90, a la de València. D’aquests, 141 eren centres públics i 38 eren centres privats concertats.