Coneix Vilafranca en el pont de Sant Josep

185
Coneix Vilafranca en el pont de Sant Josep
Coneix Vilafranca en el pont de Sant Josep

Amb motiu del pont de Sant Josep, del 17 al 19 de març, la Tourist Info de Vilafranca ha ampliat l’horari de les visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’Església i l’Ajuntament.

Així, dissabte, diumenge i dilluns les visites tindran lloc a les 11.30 hores i a les 16.30 hores. Així mateix, es recorda que la visita a l’Església pot veure’s alterada per la celebració de la litúrgia. Encara que no és necessària la reserva prèvia els grups es tanquen cinc minuts abans del començament de cada visita.

Les entrades poden adquirir-se solament per a algunes o per a totes les visites. D’aquesta forma, es pot comprar el paquet de Museu de la Pedra en Sec i Ajuntament, el d’Església i Ajuntament o del Museu de la Pedra en Sec i l’Església per dos euros. Si desitgen visitar els tres edificis l’entrada conjunta té un preu de tres euros. Totes les entrades compten amb descomptes per a majors de 65 anys, pensionistes, famílies nombroses, persones en atur, persones amb discapacitat, persones allotjades a Vilafranca o en la comarca o per reservar amb més de dos dies d’antelació.

Per a més informació consultar amb l’oficina de turisme de Vilafranca en el 964 44 14 32, per correu electrònic en vilafranca@touristinfo.net o en les dependències del carrer Sant Roc.