Coneix dues xicotetes joies dels Ports: Castell de Cabres i Vallibona

660
CONEIX ELS PORTS CASTELL DE CABRES I VALLIBONA
PUBLICITAT

– Aquest cap de setmana, 10 i 11 de novembre, penúltima jornada “Coneix Els Ports” a Castell de Cabres i Vallibona

Les penúltimes jornades “Coneix Els Ports”, fomentades des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, sota el Pla de Competitivitat Turística, seran aquest cap de setmana a Castell de Cabres i Vallibona, realitzades amb l’objectiu de fer visibles els atractius que amaguen els pobles d’aquesta comarca de l’interior

Castell de Cabres, 10 de novembre

El pròxim dissabte 10 de novembre al matí, Castell de Cabres obri les seues portes i convida a gaudir del seu patrimoni a través d’una visita pel municipi.

La jornada comença a les 11:00h, on es donarà la benvinguda als assistents a la Plaça Major i es visitarà l’exposició de fotografies antigues sobre la vida del poble. Seguidament, es farà una ruta pel poble on descobrir diferents elements simbòlics de la localitat: el Forn de la Vila, el Pou de la placeta, el Calvari i la Font del Raig.

Vallibona, 11 de novembre

Al dia següent, el diumenge 11 de novembre al matí, Vallibona serà l’amfitriona. A les 11:00h, amb eixida des de la Plaça de Sant Antoni, es farà una visita guiada pel poble i el tres espais museístics (l’Església amb el recentment restaurant sostre medieval, el Museu dels antics Oficis de Vallibona i el Museu de la Carbonera). A les 12:30h es partirà de l’espai recreatiu de la font fresca i es farà la Ruta Botànica, una passejada d’1 hora aproximadament de duració per gaudir de les magnífiques vistes.

Animeu-vos a vindre i descobrir per què Els Ports és autèntic.

FUTLLET INFORMATIU