Condicionen els tallafocs del bosc de Vallivana

1236
Condicionen els tallafocs del bosc de Vallivana
PUBLICITAT

Durant aquestes setmanes s’estan realitzant treballs de neteja i condicionament dels tallafocs del bosc de Vallivana. Aquesta és una acció d’adaptació, manteniment i millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals gestionats per la Generalitat Valenciana al terme municipal de Morella amb un pressupost de 507.686,20 euros. Cal explicar que també està previst actuar als monts de Pereroles, Carrascals i Herbeset.

El regidor de Medi Ambient, Rafa Pallarés, ha destacat que “aquestos treballs són molt importants per a previndre incendis, i més ara que s’apropa l’estiu i les altes temperatures afavoreixen aquest fenomen”. L’edil ha explicat que “aquestos treballs es realitzen amb l’ajuda del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural amb un pressupost molt important per a garantir aquesta labor de prevenció”. Pallarés ha comentat que “també s’actuarà en el condicionament de tallafocs al mont de Pereroles, al de Carrascals i a Herbeset”.

Cal recordar que a la zona de Vallivana s’estan realitzant les obres de l’N-232 i aquestes tenen previstes diferents accions per a la recuperació mediambiental de la carretera antiga. Així, es realitzen a mesura que avance la nova carretera nacional, més trams de l’antic traçat es taparan i integraran en l’entorn natural.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA