Concurs de retalladors i emboladors a Morella el dissabte 20 de juliol

574

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Els retalladors se citaran a les 18.00 hores a la Plaça de Bous i els emboladors a la nit a partir de les 23.30 hores
– Les entrades anticipades estan disponibles a diferents establiments de la comarca

El dissabte 20 de juliol tindrà lloc a la Plaça de Bous de Morella un concurs de retalladors i emboladors organitzat per la Penya El Bou. D’aquesta manera, els retalladors es donaran cita a les 18.00 hores i a la nit serà el torn dels emboladors a partir de les 23.00 hores. Aquest esdeveniment comptarà amb bous de la ramaderia de Sergio Centelles d’Ares del Maestre. Finalment, la Plaça de Bous allargarà la festa amb discomòbil.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha explicat que “ja fa anys que des de la Penya El Bou s’organitza aquest concurs el qual compta amb una elevada participació i públic”. L’edil ha comentat que “el concurs de retalladors té lloc durant la vesprada i el d’emboladors a la nit, a més de la festa final amb discomòbil”. Finalment, la regidora ha aprofitat per a “agrair a la Penya el Bou la seua implicació en l’organització d’aquestos actes del pròxim cap de setmana, així com en la resta d’activitats que es fan durant l’any i en les festes d’agost d’aquesta ciutat”.

Les entrades anticipades per a aquest concurs ja estan a la venda en diferents establiments de la comarca com l’Oficina de Turisme i Casa Pere a Morella, El Ring a Cinctorres i Ca Costa a Forcall. Així, hi ha diverses modalitats d’entrada, les entrades per a cada concurs per separat a 6 euros i l’entrada conjunta amb un preu de 10 euros.