Conclou la X edició del Morella Sonora 2020 amb èxit i normalitat

344

Amb el concert del prestigiós guitarrista malagueny Javier García Moreno ha conclòs la X edició de Festival de Música “Morella Sonora” 2020. El primer concert va tindre lloc aquest passat mes d’agost, a càrrec del duo integrat pel violinista internacional Joaquín Palomares i el guitarrista Javier Llanes. A més, aquesta edició també ha comptat amb la participació del duo ditono compost per Francesco Mannis a la flauta i Eduardo Pascual (Conservatori de Valladolid) a la guitarra; i del quartet aragonès Durme (veu, clarinet / saxo, piano i percussió) que va encantar al públic amb un interessant i original programa de música Sefardí.

L’Associació Sonoré, organitzadora de l’cicle musical, ha aconseguit mantenir una gran qualitat amb una programació variada en la qual han participat alguns dels artistes més representatius del repertori cambrístic espanyol, aconseguint consolidar-se com una de les propostes de turisme cultural de l’interior a l’arribar als 40 concerts en aquesta edició tot i les dificultats de l’emergència sanitària i gràcies a la voluntat de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de cultura, Rocío Querol. Gràcies a l’Ajuntament de Morella i a la Diputació de Castelló s’ha aconseguit seguir i mantenir l’organització dels esdeveniments culturals en ple respecte i confiança de les mesures de seguretat.

Després de l’èxit d’aquestes deu edicions, Sonoré ja es prepara per a la propera edició que, un cop més, intentarà oferir qualitat musical i varietat de propostes, contribuint a la difusió de la música en un enclavament tan privilegiat i ric, tant des del punt de vista del patrimoni cultural com musical.