Concerts de cine a Morella amb la Mestre Candel

504
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– L’Associació Musical Mestre Candel oferirà Un concert de cine el divendres a les 22.30 hores i el dissabte a les 19.00 hores a l’Espai Firal
– L’aforament és limitat i cal recollir les entrades els dies 12, 13 i 14 d’agost al Teatre Municipal de 12.00 hores a 14.00 hores

L’activitat cultural continua a Morella i destaquen els concerts de l’Associació Musical Mestre Candel d’aquest cap de setmana. Així, la banda morellana oferirà Un concert de cine amb bandes sonores i projecció de pel·lícules a l’Espai Firal el divendres a les 22.30 hores i el dissabte a les 19.00 hores. Així, l’entrada és gratuïta i cal adquirir-la de forma anticipada els dies 12, 13 i 14 d’agost al Teatre Muncicipal des de les 12.00 hores fins a les 14.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “durant aquest mes hi ha diferents activitats culturals i aquest cap de setmana actuarà la banda amb concerts de bandes sonores”. L’edil ha apuntat que “aquest serà a l’Espai Firal amb aforament limitat per a complir amb els protocols de seguretat i cal recollir la invitació de manera anticipada durant la setmana”. Rocío ha recordat que “en totes les activitats que hi ha a Morella se segueixen les mesures d’higiene, distància social i ús de la mascareta” i ha apuntat que “tots i totes hem de ser responsables per a evitar contagis”. També, ha volgut “animar a totes i tots a participar i disfrutar d’aquest estiu a Morella”. Finalment, ha aprofitat per “agrair a l’Associació Musical Mestre Candel la seua iniciativa per a realitzar aquestes activitats culturals durant el cap de setmana”.

Cal explicar que a més d’aquestes actuacions, aquesta setmana continua el XXXVII Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet amb recitals d’orgue a la Basílica Arxiprestal fins al 13 d’agost. A més, aquesta setmana també inicia les actuacións la Rondalla de Morella a diversos indrets de la ciutat. El primer concert d’aquesta serà a la plaça Bisbe Martí a les 23.00 hores el dijous 13 d’agost.