Concentració de penyes taurines aquest dissabte a Albocàsser

277
PUBLICITAT

Aquest dissabte 25 de març, Albocàsser acollirà una concentració de penyes taurines del nord de la província de Castelló i la zona sud de Catalunya. L’acte, organitzat per la Penya Taurina d’Albocàsser, s’emmarca dins de la celebració del desé aniversari de l’entitat i preveu una gran assistència de públic. L’Ajuntament d’Albocàsser col·labora en l’organització. Segons indica l’alcaldessa, Isabel Albalat, “ens hem encarregat de gestionar les autoritzacions, l’assegurança, l’ambulància i els metges, així com la resta d’infraestructures necessàries per al correcte desenvolupament de l’esdeveniment”.

“La resposta ha sigut espectacular. Han confirmat l’assistència 35 associacions, fet que ens enorgulleix enormement”, declara el seu president Arnau Alcàsser.

Així, el dissabte tindrà lloc l’exhibició del primer bou en corda de la localitat, la inauguració d’un mural ceràmic commemoratiu i la degustació d’una paella monumental per a 500 comensals. No faltaran les exhibicions de vaques, la prova del bou i la tradicional embolada.

Amb aquesta classe de concentracions l’associació bocassina pretén mostrar “el múscul que ostenta la festa ‘dels bous al carrer’ a l’interior de la nostra província i vertebrar als aficionats taurins de les comarques nord”. “En massa ocasions les nostres penyes taurines passen desapercebudes a ulls dels aficionats provincials i autonòmics tot i el gran esforç que realitzem anualment” afig Arnau Alcàsser.

Aquest tipus d’iniciatives visibilitzen “l’afició desmesurada que existeix als nostres pobles, el treball dels socis i per descomptat la defensa i promoció que duen a terme aquestes associacions en pro de la tauromàquia”.

Des de l’Ajuntament d’Albocàsser es dona suport sempre a totes les iniciatives de les penyes i associacions locals, prestant l’ajuda necessària en l’organització, gestió o muntatge dels esdeveniments.