Comunicat dels Emboladors B&I

862
PUBLICITAT

A causa de la crisi sanitària que estem patint, * TOTS ELS ACTES del proper dissabte 28 de Març a BENASSAL queden AJORNATS * fins a nova ordre.

A causa de la pandèmia del CODVID19 i seguint les directrius marcades per l’OMS i els nostres governs (autonòmics i estatals), ens hem vist obligats a cancel·lar la nostra festa anual.

Us demanem paciència, calma i comprensió, us entenem, però no podem contestar els missatges privats. Totes les indicacions es donaran pels nostres perfils oficials. @emboladoresbi

Ara la prioritat és la salut de tots nosaltres. Als propers dies us anirem indicant com fer la devolució d’entrades del CONCERT DEL ARREBATO. Entenem que no és responsable ara mateix oferir una altra data sense saber a el 100% que es puga celebrar als pròxims mesos. La prioritat absoluta és la salut de la ciutadania i resoldre aquesta crisi com més prompte millor pel bé de tots.

En conseqüència, fins que no es resolga aquesta situació, no ens plantejarem una nova ubicació per a realitzar el nostre esdeveniment.

Esperem la vostra comprensió, perquè per part de la A.C.T. Emboladors B.I. i produccions musicals The Luxe el nostre desig sempre ha estat el realitzar l’esdeveniment apurant totes les possibilitats, però les circumstàncies manen.

Esperem poder realitzar totes les activitats en el futur, més prompte que tard.

Sense més, una salutació i ànim per a tothom, tornarem a la càrrega amb més força i energies renovades. No és un adéu, només un fins després.