Comunicat del PSPV de Benassal sobre el relleu a l’alcaldia de la població

831
Benassal
PUBLICITAT
Benassal
Benassal

Des del Grup Municipal Socialista de Benassal no podem mostrar la nostra sorpresa per la noticia que avui ocupa la crònica local i provincial, la dimissió de l’Alcalde de Benassal que passarà a formar part del projecte de la Diputació de Castelló ‘’Castelló Ruta de Sabor’’ com a coordinador del mateix, nomenat per el seu amic i President de la Diputació, Javier Moliner.

Conegudes han segut les aspiracions i constants els rumors locals, del que fins avui ha segut el primer edil de Benassal, Baudilio Martínez, d’ abandonar l’Ajuntament de Benassal i passar a formar part de la Institució Provincial, qualsevol que fora la seva tasca. Ara, en evident frau dels electors que el van triar per a la màxima dignitat política del nostre poble, se’n va. No per malaltia, no per un problema concret i justificat, sinó per donar satisfacció a un interès personal i econòmic oblidant al poble que fa poc mes de 3 anys el va triar d’alcalde.

Des del grup socialista mai entendrem el que se’n vagi col•locat d’assessor, abandonat un poble amb els impostos mes alts de la província gràcies al constant augment els últims 7 anys, els serveis basics mes que minvats . Amb una falta d’inversió real i d’oferta de treball que fa que tinguem un descens de població preocupant. Amb un deute viu del 49% del nostre pressupost municipal, ascendint pràcticament a quasi 500.000 euros. Sens dubte, una situació la que ens deixa l’Alcalde Martínez, molt lluny de la idíl•lica que vol mostrar l’equip de govern.

Nosaltres, amb la responsabilitat que ens caracteritza, posem el nostre treball a disposició del poble de Benassal. El diàleg i les ganes de lluitar per el futur del nostre poble, i per el benestar de tots els nostres veïns i veïnes, esta damunt de la taula com sempre ha segut la nostra manera de fer. Desitgem de tot cor, que aquesta nova etapa posi com a prioritat absoluta el futur de Benassal, el bon futur de Benassal.