Comunicat de suport del PSPV a Pedro Sánchez

76
PSPV-PSOE Diputació de Castelló
PUBLICITAT

Davant els recents atacs patits pel president del Govern, Pedro Sánchez, i la seua família per part de sectors radicalitzats de la dreta i l’extrema dreta, des de la Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE de Castelló volem expressar el nostre més ferm suport al seu lideratge i gestió al capdavant del Govern d’Espanya.

Des de 2018, Pedro Sánchez ha demostrat una fermesa i determinació indestructibles en la defensa dels valors democràtics, la justícia social i el progrés del nostre país. El seu compromís amb la construcció d’un estat del benestar cada vegada més sòlid i equitatiu defineix perfectament el rumb d’un govern que ha transformat Espanya. Una Espanya que camina cap a la unitat, la reconciliació amb Catalunya, cap a noves conquestes socials i molts altres reptes conjunts.

Però no tots ho veuen així, com és lògic i sa democràticament. Però el que està ocorrent al nostre país ha sobrepassat tot els límits de la decència política. Quan la discrepància i el debat donen pas als atacs i a l’assetjament personal, la democràcia està malalta. I així ve ocorrent a Espanya des de l’entrada en les institucions de l’extrema dreta i la radicalització del discurs del Partit Popular.

És lamentable vore com uns certs sectors polítics recorren a la desqualificació personal, la confrontació, l’assenyalament, l’atac a seus i militants, l’assetjament a familiars i la judicialització de la política en lloc de treballar per l’interés general i el benestar de tota la ciutadania. Aquesta vegada, el blanc dels atacs ha sigut l’esposa del president, Begoña Gómez, a qui volem traslladar-li tot el nostre suport.

En moments com aquests, és quan més necessitem líders com Pedro Sánchez, capaços de mantindre la calma, la cohesió i l’estabilitat al nostre país. En política, com en la vida, no tot val. Les eleccions es guanyen en les urnes i no per mitjans infames.

Des de la CEP instem totes les forces polítiques a abandonar la confrontació estèril i a treballar per l’interés comú dels espanyols i espanyoles.

Pedro, et continuarem fent costat, a tu i a la teua família, i treballant al teu costat i al de milers de militants socialistes per un Castelló i una Espanya més justa, solidària i pròspera per a totes i tots