Comunicat de l’ex alcalde de Todolella, Alfredo Querol

797
Alfredo Querol, ex-alcalde de Todolella

 

El dia 15 de setembre de 2016, per part del Tinent Alcalde, Sr. Àngel Guardiola Montserrat, en representació de l’Ajuntament de Todolella, va ser presentat escrit de denúncia contra D. ALFREDO QUEROL PLANA, davant la Fiscalia Anticorrupció de Castelló, per presumptes delictes, entre els quals es trobava el de prevaricació, en qüestionar la gestió exercida pel denunciat, durant els seus més de 15 anys com a Alcalde de Todolella.

Es van incoar diligències d’investigació per tal de determinar si els fets denunciats, fundats en una auditoria encarregada pel mateix Ajuntament i que va costar als veïns de la localitat la quantitat de 25000 euros, podrien revestir caràcters de delicte.

Després d’haver procedit la Fiscalia Anticorrupció a realitzar les oportunes investigacions, en relació als fets que eren objecte de la denúncia, ha decretat l’arxiu de les diligències, concloent que han quedat desvirtuades les acusacions, a l’evidenciar-se que fets reflectits en l’Auditoria, que van servir per sustentar la denúncia, no són certes.

Aquesta resolució confirma, com ha vingut mantenint en tot moment l’exalcalde, Sr. ALFREDO QUEROL PLANA, la seva adequada gestió al capdavant de l’Ajuntament en defensa dels interessos dels ciutadans de Todolella i que la denúncia obeïa a motius purament polítics, per tal que cessés en el seu actual càrrec de regidor i al seu torn, desacreditar, principalment enfront dels veïns de Todolella.